Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik vanochtend voor mijn verjaardag een briefje kreeg van manlief met daarop ‘je dacht waarschijnlijk dat er in deze enveloppe geld zou zitten voor jou om te sparen voor een overlockmachine, maar er staat reeds een overlockmachine voor je klaar!’.

En toen verdween hij naar de auto en kwam terug met dit (zeer haastig getrokken foto en komen er nog wel eens betere aan):

overlock

W.A.U.W.! wat? voor mij??? huh? amai!
En ik was al mega verwend geweest door mijn ouders, zus en vriendinnen de dag ervoor (ik vier mijn verjaardag meestal een dagje te vroeg , gezien kerstavond vanavond). Ik word echt SUPERverwend dit jaar. Bijna beschamend! (ik deed meteen een schenking voor Music for Life… stond al lang op de planning maar na zoveel verwend te worden werd het echt dringend tijd om iets terug te doen, en dan liefst voor een goed doel!)
Graag zou ik jullie allemaal nog een fijne kerst wensen!! Geniet ervan, ik hoop dat het overal een gezellige leuke avond/dag mag worden.

Tot later…. met meer nieuws over een naaiwerkje dat ik nu nog very last minute probeer af te werken (kerstcadeautje) en natuurlijk met meer nieuws over de eerste poging om met mijn nieuwe machine te werken!

Groetjes,

Sheena