Kaastaart maken, dat stond al héél lang op mijn todo-lijstje. Kaastaart is zo wat de enige taart die ik echt superlekker vind. Maar telkens wanneer ik een recept tegenkwam om zelf eens zo’n taart te maken, bleken ofwel de ingrediënten onvindbaar in de winkel ofwel was het zo’n omslachtig recept dat ik het niet meer zag zitten om er aan te beginnen.

Tot ik deze week bij Naaistaart een recept voor kaastaart voorbij zag komen. Zij had het op haar beurt gevonden bij Curl Up.

Ik maakte de taart gisteren en vond ze overheerlijk! Zo moet een kaastaart voor mij smaken. En de bodem van speculoos maakt het helemaal af. Mmm!
Dit gaat hier nog regelmatig gemaakt worden. Het is ook echt een heel gemakkelijk recept, met eenvoudig te vinden ingrediënten. 

Zoonlief vond het ook ‘eel lekkerrrr’!Groetjes,

Sheena