scarlet

Als je een niet zo handige naaister bent zoals ik dan heb ik één tip: blijf zo ver mogelijk weg van de Scarlet Short uit La Maison Victor, toch zeker wanneer je deze van maat 38 zou willen proberen te maken. Het patroon van die maat klopt langs geen kanten en de uitleg die erbij hoort is niet duidelijk genoeg bij het gulp gedeelte. Ik heb die short nu al drie keer uit elkaar gehaald en terug in elkaar proberen te steken en ik ben het beu, ik geef het op. Het gulpgedeelte is intussen gelukt maar de tailleband is veel te kort en ik heb er al teveel mee zitten knoeien om het nog goed te maken. Ik heb ook geen stof genoeg om een volledige nieuwe band te knippen. Zo enorm frustrerend. Ik heb ze trouwens daarnet nog eens snel (halfafgewerkt) gepast en ze blijkt dan nog niet eens te passen ook niet. Hupla, mijn gat is alweer te dik voor maat 38, bedankt La Maison Victor nu voel ik mij nog veel beter!

En ik voelde mij al de hele week niet zo super, veel lichamelijke tegenslagen, niet meer kunnen gaan lopen, extreme haaruitval (gevolg van te stoppen met borstvoeding), pijn en dan was er nog die vakantie die ik wou boeken aan zee maar alles was al volzet… pffft. Zucht.

Ik zie maar één oplossing: de Scarlet vliegt de vuilbak in! Daarna zal ik proberen mijn moed weer bij elkaar te rapen en starten met een nieuw naaiproject en mij vooral proberen niet meer druk te maken over zaken waar ik toch niets aan kan veranderen. Ik ga mij alvast een aperitiefje inschenken en even tot rust komen in de zon. Het is nodig 😉

Groetjes,

Sheena