• We zijn van start gegaan met een hele plezierige 1ste april. Aprilvisjes overal! Onze kleuter fopte iedereen maar o wee wanneer wij hem probeerden te foppen … Daar kon hij niet tegen! ’s Avonds zijn we nog onverwachts op restaurant beland, een topdagje.collagevis
  • Ik puzzelde hét moestuinplan van 2016 in elkaar. Het bleef voorlopig bij plannen, de uitvoering viel stil wegens de hagel- en sneeuwbuien die we in april nog over ons hoofd kregen. Deze week zien de weersvoorspellingen er een pak beter uit dus nu we gaan er eindelijk eens invliegen! Wordt zeker nog vervolgd in een aparte blogpost.

  • De bouwaanvraag werd ingediend. E I N D E L I J K. Nu is het afwachten en hopen dat het goedgekeurd wordt. Meer nieuws hierover binnen een maand of 3-4 (en natuurlijk in de volgende verbouwupdate!).

  • Er kwamen vele nieuwe stoffen toe voor de webshop. Kleine pakketjes geluk die aan de deur stonden 🙂 . De shop stond de laatste weken op een iets lager pitje maar intussen heb ik weer energie en veel plannen en waait er terug een frisse wind doorheen 🙂

  • April was de maand waarin ik voor het eerst in mijn leven deelnam aan een loop’wedstrijd‘. Een officiële jogging in ons dorp. Ik liep de 5,5 km. Het was nog maar de derde keer sinds december dat ik er in geslaagd was om 5 km aan één stuk te lopen zonder te moeten stoppen door mijn blessures. Ik ben dan ook superblij dat het mij gelukt is! En het smaakt naar meer 🙂 . Ik liep de 5,5 km in 35’45”. Vanaf nu heb ik dus een tijd om te verbeteren 🙂
  • Onze kleuter is deze maand gestart met zwemlessen. De eerste twee lessen gingen supergoed, veel beter dan verwacht. De derde les, vorig weekend, die ging iets veel minder goed. Plots vond hij het water te koud en wou hij – ik citeer – ‘liever een beetje op de rand blijven zitten tot het water warm wordt’.
  • Onze kleuter leerde de hele maand (na de paasvakantie) over bloemen op school en plukte heel wat bloemetjes uit de tuin voor zijn lieve mama 😉 . Soms weet hij mij helemaal in te palmen!

  • Ik installeerde Snapchat en concludeerde dat ik oud begin te worden want ik had echt het gevoel dat dit iets voor een andere generatie is. Tot zover mijn Snapchat carrière.

Over oud worden gesproken, gisteren zat ik bij de tandarts en naast mij hing een computerscherm met daarop mijn gegevens. Er stond mijn naam en dan tussenhaakjes (31 jaar). Ik dacht ‘huh?’ en dan ‘ahja, ik ben 31 jaar’. Hoe raar is dat?  Ik zat daar in die tandartsstoel en keek naar de muur, diezelfde muur waar ik ook naar keek toen ik als kleuter in die stoel zat. Alleen stond er nu zo’n grote mensen getal tussen haakjes.

Waar vliegt al die tijd toch naar toe? Ik zal er maar niet te lang bij stil staan.

Mei ik ben volledig klaar voor jou 🙂

Sheena