Ik vertelde hier al eens eerder dat al mijn foto’s van op dit blog afkomstig zijn van op mijn gsm. Ik ben altijd wel een beetje jaloers op mijn collega-bloggers die prachtige foto’s maken  (met een écht fototoestel) om hun blog mee op te vrolijken en wiens blog er zo veel beter uit ziet dan de mijne omdat zij wél de moeite nemen. Maar ik ben gewoon … lui. Op dat vlak dan toch.

Maar in deze post mag dat voor één keer, want deze post gaat over mijn gsm-foto’s. Want ik trek er zo veel. Heel veel. Ik was er net eens door aan het bladeren en naast de 100-en foto’s van mijn zoontje trek ik blijkbaar vooral eten.

Hieronder een greep uit mijn foto-album op de gsm:


Wat is dat voor iets?? denk je nu misschien. Wel dat is een foto die ik gisteren getrokken heb tijdens het concert van Muse op Werchter. Het was mijn poging om één van de vele showelementen uit het fantastische optreden vast te leggen op foto. Dik mislukt dus (het is een grote ballon in de vorm van een gloeilamp die voorbij het podium vloog boven het publiek en waar er een acrobate uit kwam. Jaja straffe show was het). Toch een mooie herinnering, dus hij blijft op de gsm staan.


Dit hierboven dat is onze spinazie uit de tuin. Waarom heb ik deze foto getrokken? Wel omdat we die spinazie ondertussen hebben opgegeten en ik toch nog een herinnering wou aan alvast één geslaagde groente uit de moestuin.
Als je wil weten wat we ermee gemaakt hebben: dit!

Dit hierboven is ook een ‘moestuin-herinnering’ foto want hier zie je onze rucola, basilicum, munt en bladpeterselie in verwerkt. Het recept kwam uit de Libelle Lekker, één van mijn favoriete boekjes. Het was lekker!


Hier één van mijn tuinlaarzen die plots gevuld was. Rarara wie had dat gedaan!?

De chips waar ik probeer van af te kicken…. Moeilijk!

Om af te sluiten nog een foto van een paar weken geleden waarin we nog volop aan het werken waren om voor ons zoontje een kamer te maken. Ondertussen slaapt hij al in die kamer en hij is verzot op het behang. Elke avond wuiven wij ‘dada’ naar de beestjes op de muur alvorens hij gaat slapen. Zo schattig!

Groetjes,

Sheena