Morgen heb ik een lunchafspraak met een ex-collega van mij die enkele weken geleden papa is geworden van een derde kindje. Ik bedacht mij vanochtend dat ik nog geen cadeautje had gekocht en veel zin om nog naar de winkel te rijden had ik niet. Dan maar snel zelf iets maken! Ik schoof de 6 naaiprojecten die hier nog klaarliggen om te maken even opzij en knipte snel een nieuw project: het Sam t-shirt uit La Maison Victor. Een t-shirt voor baby’s. Makkelijk, snel klaar en een leuk geboortegeschenk (of ja, dat hoop ik toch 😉 ).

Ik koos voor een knalrode leeuwenstof en combineerde dit met een grijze boordstof. Omdat het hier om een cadeautje gaat deed ik extra mijn best om het mooi af te werken. Ik heb nog nooit zoveel gestreken tussendoor! Helaas had ik wel wat problemen met de tweelingnaald. Tja, superperfect zal het bij mij nooit worden vrees ik 😉


Ik naaide een labeltje vanbinnen zodat het snel duidelijk is wat de achterkant van het t-shirt is. Tot slot printte ik nog een ‘made with love’ label af om het cadeautje mee af te werken, op de achterzijde schreef ik nog de maat + wasinstructies. Nu nog een mooi papiertje zoeken om het in te pakken en dan is het helemaal klaar!

Stof: Kiwi Fabrics
Patroon: Sam t-shirt , La Maison Victor 2017 – editie 3