IMG_3897

De laatste tijd zat het mij niet echt mee op het naaivlak. Ik naaide het ene mislukte project na het andere. Soms probeerde ik de stof nog te redden door er iets anders mee te maken, hetgeen dan wéér mislukte. Om moedeloos van te worden!

Toen ik aan de Valentina Top begon gisterenavond leek het er op dat het alweer niets zou worden. Niet omdat het een moeilijk patroon is, integendeel. Er zit echter één specialleke in waar ik mee in de knoei kwam omdat ik het eerst verkeerd had gedaan. Het gaat hier om het aanzetten van de punt van de halsboord. Ik liet het gisteren na veel getorn en geknoei maar voor wat het was en nam het naaiwerk pas vanochtend weer op, met een fris hoofd. Ineens lukte alles veel beter en slaagde ik er in de top toch af te werken tot een draagbaar niveau. Nog niet perfect maar ook geen mislukking. Jeej!!

Stof: KIWI FABRICS Patroon: VALENTINA TOP (LMV 4-2015)

Stof: KIWI FABRICS Patroon: VALENTINA TOP (LMV 4-2015)

De top is helemaal mijn ding, het is een model dat ik graag draag en de maat valt perfect. Eentje dat ik dus zeker nog eens ga maken en dan kan het alleen maar beter gaan! Ik krijg al zin in de zomer met deze top.

Ik gebruikte voor dit project stofrestjes die ik nog had liggen. Van de muntgroene stof had ik nét iets te weinig, daarom zette ik onderaan nog een extra boord aan in het marmeren stofje.

Ik heb de smaak weer te pakken en heb de rest van vandaag nog’vrij’ om door te brengen achter mijn naaimachine. Ik heb er weer helemaal zin in!

Groetjes,

Sheena