Toen ik mijn naaipatronen aan het ordenen  was vond ik een leuk T-shirt patroon terug in een Ottobre Woman van 2015. Een patroon voor een eenvoudige, comfortabele T-shirt dat was net wat ik al zo lang zocht (en blijkbaar dus gewoon in huis had)!

Vandaag naaide ik het T-shirt in elkaar, de stof voor dit project was trouwens snel gekozen, een stof in één van mijn favoriete kleuren.
Het naaien ging vlot en voor een keer zonder enig probleem. Meestal breekt er wel ergens een naald, naai ik iets aan de verkeerde kant, eet mijn naaimachine mijn stof op of naai ik rimpels in de stof. Maar kijk ik kan het dan toch, eens meteen iets juist in elkaar naaien! Het is dat het echt een héél simpel project moet zijn 🙂

Dit is het resultaat:

Patroon: Ottobre Woman 2015
Stof: Kiwi Fabrics

40 dagen bloggen: 16/40
Skipdagen : 3/6